Palvelut

LaSirLan yrittäjä, Laura Foon, on rentoutumisen asiantuntija. Kun kehosi rentoutuu, se löytää tasapainon kuin itsestään, mieli kirkastuu ja luovuus pääsee valloilleen. Rentoutuminen ja pysähtyminen on paras lääke kiireeseen ja stressiin. Kun liikerajoitukset hankaloittavat normaalia arkea on hyvä käydä läpi hoito niveltasolla. Selvittää ja hoitaa oireiden lisäksi syyt niiden taustalla.

LaSirLa tarjoaa myös lasten joogaa, perhejoogaa sekä aikuisille traditionaalista, lempeää joogaa.

Uutuutena myös Hoitava metsä- elämysretket! Tunnetko metsän parantavan, rauhoittavan ja virkistävän voiman? Hoitava metsä- elämysretkellä tutustut metsään aisti kerrallaan. Lempeät liikeharjoitukset avaavat kehosi ja tehostavat metsän hyvinvointivaikutuksia.  Tämä täytyy kokea. Tulkaa viettämään tyky-päivää, josta saa varmasti ammennettua vielä pitkään.    

kysy lisää » 

HOIDOT

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on käsin tehtävää erilaisiin pehmeisiin kudoksiin keskittyvää kudosta liikuttavaa ja avaavaa painamista, pusertelua tai sivelyä. Klassista hierontaa käytetään erilaisiin lihastason paikallisiin ongelmiin sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseen, rentoutumiseen sekä kehonhuoltoon..

Hieronta niveltoimintaa edistävin tekniikoin

Klassista hierontaa, jossa tehdään kevyitä nivelten mobilisaatiota niin rangan alueelle kuin raajoihin. Nivelten toimintaa edistetään myös erilaisin pehmytkudostekniikoin ja esimerkiksi faskioiden, eli lihaskalvojen jännitteitä tasapainoittamalla.

Kinesioteippaukset

Hieronnan yhteydessä tehtävät kinesioteippaukset ohjaavat nivelten asentoa, sekä parantavat aineenvaihduntaa halutulla alueella ja keventävät lihasten kuormitusta.

Raskaushieronta

Raskausaika on naiselle elämän mullistava kokemus ja fyysisten muutosten lisäksi henkisesti vaikuttava. Raskaushieronta on lempeä, turvallinen ja tehokas hoito, joka rentouttaa ja helpottaa monia raskauden mukanaan tuomia vaivoja. Hoidosta hyötyy odottava äidin lisäksi kohdussa oleva lapsi!

Jalkahieronta

Hemmotteleva jalkahieronta, joka aloitetaan jalkakylvyllä. Vyöhyketerapian mukaisesti hoidetaan jalat ja niiden avulla rentoutetaan koko elimistöä.

Ayurveedinen päähieronta

Rentouttava, virkistävä päähieronta on mahtava tapa hemmotella itseäsi tai lähimmäistäsi. Hartia, niska, pää ja kasvot saavat perusteellinen rentouttavan käsittelyn.

Ayurveedinen koko vartalo-hieronta

Jaloilla tehtävä hieronta, avaa kehosi energiavirrat ja hoitaa kokonaisvaltaisesti. Perustuen ayurveediseen käsitykseen ihmisestä, prana-hieronta tuo kokonaisuutesi harmoniaan.

Baby shower- delux

Baby shower- juhlien kohokohta, hemmotteluhoito odottavalle äidille! Tulen paikalle ja tuon mukanani kaiken tarvittavan. Kysy lisää.

Hemmottelupaketti  

Tule viettämään rentouttava hetki työ- polttari- tai vaikka synttäriporukan kesken. 15-20 minuutin renttouttavat pää-hartiaseudun hoidot, jalkakylvyt sekä tee-tarjoilut. Takuu varma nautinto ja loistava alku ikimuistoiselle juhlapäivälle.

Kysy lisää, räätälöidään juuri teille sopiva hemmottelupaketti! 

Joogahieronta

Lattialla pehmusteilla tehtävä koko vartalon hoito, jossa niveliä mobilisoimalla avataan koko kroppa ja vapautetaan jännitteet syvältä.  

Yrttinyyttihieronta

Yrttinyyteillä tehtävä rentouttava hierontahoito.

Klassinen hieronta

Nivelhoito

Jalkahieronta

Päähieronta

JOOGA

 

FullSizeRenderKiireen ja stressin keskellä kaikki niin lapset kuin aikuiset kaipaavat lepoa ja pysähtymistä. Traditionaalinen jooga tarjoaa tilaisuuden rentoutua ja suorittamatta antaa hyötyjä jotka täytyy itse kokea.

Traditionaalinen jooga on lempeä ja rentouttava matka oman itsen alkulähteille. Asanaharjoitus on suorittamisesta vapaa loma arjesta, jolla tuodaan keho ja mieli yhdeksi kokonaisuudeksi.

Tridosha– Kokonaisvaltainen rentouttava kaikkia elementtejä tasapainoittava sarja, sopii vauvasta vaariin ja aloittelijasta mestariin.

Vijayama– Seisoen tehtävä sarja, joka linjaa luumme ja kehittää ryhtiä.

Lasten jooga– Lapset löytävät joogan luonnostaan leikin kautta. Nykypäivän hulinan keskellä kasvaessa on mitä oleellisinta oppia pysähtymään ja hengittämään, tai oikeastaan, muistaa miten se luonnostaa tehdään.Lasten jooga tunnilla tutustumme kehomme ihmeellisyyksin leikin ja ilon avulla. Lasten jooga sopii niin kouluun, päiväkotiin kuin vaikka teemaksi synttäreille!